Kennel Lillemosegaard

Tlf 28743223

Køb af hvalp


Info ved køb af hvalp

Prisen for en hvalp er DKK: 13.000.-

VED RESERVATION BETALES ET DEP. PÅ 2500.-

Hvalpene sælges med DKK stamtavle, sundhedsbog, 1. vaccine, chip, registreret i hunderegister, foder til den første uges tid, godbidder, tæppe, bamse og et stykke legetøj.

Der er evighedsrådgivning, jeg står altid klar med gode råde og vejledning.

Og jeg vil meget gerne have lov til at følge mine hvalpe, resten af deres liv, i form af hilsner, billeder og/eller besøg.

Skulle der opstå behov for pasning, siger jeg meget meget sjældent nej til mine børn :-D.

Hvalpene her på gården, sover over i kennelen sammen med de andre, i dagtimerne suser de rundt sammen med de andre hunde i rø... af mig og de andre 2-benede, de er vant til at lege ude, UANSET vejr, her pakkes der ikke ind, en sund og glad hvalp, skal da se ud som Ibi og Micki på billedet :-D.

Hvalpene vil være vant til at suse ud og ind af huset, så de bliver vant til diverse dagligdags ting som foregår inde som ude, de vil være vant til at gå i snor, se traktorer, flyvemaskiner, diverse vildt, køre i bil ( i bur ), alle mine hunde er og bliver lydtrænet med diverse lydbånd.

De er alle rigtig godt socialiseret.
Hvem er vi?

Vi bor på landet lidt uden for Billund, vi er et lille familieopdræt med 1-2 kuld om året, min mand Brian er selvstændig bilhandler, har forretning herhjemme, så han er stort set hjemme hele dagen, jeg selv er pt i gang med at videreuddanne mig inden for kontor med speciale og når jeg ikke er i skole, går tiden med vores hunde og vores børnebørn.

Hundene bor i deres egen bygning, da jeg går ekstrem meget op i deres sundhed og de har bedst af at gå ude så meget som muligt, uanset vind og vejr,det styrker deres muskler og immunforsvar, inden for heste sporten hedder det løs drift, det vil sige store bokse og store løbegårde, de er i kennelen mens jeg er på arbejde/i skole og om natten.

Når jeg kommer hjem, går de naturligvis ude sammen med os, døren indtil huset er aldrig lukket for dem, de kan gå ud og ind som det passer dem, de bestemmer selv om de vil ligge inde i huset eller ude i haven.

Jeg er meget hys med hvad de får at spise, de får kvalitetsfoder, tilskud af vitaminer, hvidløg, olier og andet som styrker deres krop og pels.

Jeg avler kun på hunde som er fri for HD ( hofteledsdysplasi ), fri for AD ( albuedysplasi ), fri for arvelige øjensygdomme, de er alle PRA1 og PRA2 frie, ingen af mine hvalpe vil kunne udvikle ICT ( skæl ), da begge forældre vil være gentestet.

De skal have ikke mindre end et fantastisk sind for at blive brugt i avlen og dette går jeg IKKE på kompromis med!

Hos mig er alle hunde ude og tonse rundt på markerne hver dag, de bliver dejlige trætte og BESKIDTE, vi vasker kun når vi skal på udstillinger, ellers får de lov til at være hund i naturen :-D.

Hos mig er der evighedsrådgivning, jeg er altid tilrådighed ved spørgsmål, hjælp osv.

Og skulle man stå i den ulykkelige situation at man ikke længere kan have sin hvalp/hund, er jeg altid klar til at hjælpe med at finde en ny familie.

Jeg vil rigtig gerne have lov til at følge mine hvalpe/hunde i hele deres levetid og skulle man have behov for pasning, står jeg også gerne til rådighed, jeg elsker at få mine "børn" hjem på ferie og de nyder at komme hjem og lege med familien.

Alle mine hunde er vant til små børn, de elsker når vores Barnebarn Benjamin på 3 år, er med farmor over og lege, kaste bold osv., halerne kører og Benjamin får en masse våde hunde kys :-D :-D og når Alice på 2 år hygger med farmor og hundene bliver der gavmildt delt ud af guffeskuffen, hvilket er meget populært hos alle parter :-D .

Vi går lidt på udstillinger, men det er primært super kærlige, rolige og afbalancerede familiehunde jeg opdrætter.

 

 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk