Kennel Lillemosegaard

Tlf 28743223

Larry from Danako

Skønne bøf er købt i Tjekkiet hos en fantastisk opdrætter, han er en super kærlig charmebøf, han går i rø.. af mig konstant, han er meget behagsyg og gør sjældent noget forkert, han er en stor 42 kg. ren lækkerhed, meget bølgepelset og en kraftig lækker dreng, som jeg håber kan lave fantastiske hvalpe sammen med Alba og Lupus.

SUNDHEDSSTATUS:

HD: A

AD: 0

PRA1: FRI

PRA2: FRI

PRADNA: FRI

ØJNE: FRI

OCD: FRI

ICT: FRIIbi

Vores alle sammens kærlige lille Ibi-pige, hun er ubeskrivelig, man skal møde hende, hun er så unik, har så kærligt og mildt et sind, at INGEN kan stå for hende, uanset om man kan lide hunde eller ej, hende her charmere sig ind på alle, hun er hvalpenes reserve mor, hunde mor og alle de andre kan lege, Ibi passer på de små, hun putter med dem, nusser rundt om dem konstant, og kan slet ikke klare, hvis en hvalpe piber, så begynder hun også selv.

Hun er en så glad, kærlig og forsigtig pige, og med sine helt mørke øjne, helt lyse pels, sind, væremåde, størrelse og generelt bare alt ved hende, gør at man er solgt.


Lillemosegaards Dobbys Dream

Alba min skønne, smukke og milde pige, hun slægter simpelthen sin mor Ibi, så meget på, hun er helt hvid og bare en super kærlig og dejlig pige, hun er ekstrem behag syg, elsker at arbejde og elsker endnu mere bare at få lov til at ligge på skødet, jeg glæder mig helt vildt til at hun skal i avlen, jeg er sikker på at det bliver helt fantastiske hvalpe.

SUNDHEDSSTATUS:

HD: B

AD: 0

PRA1: FRI

PRA2: FRI

PRADNA: FRI

ØJNE: FRI

ICT: FRI


Lillemosegaards Fallulah

Min krudtugle Lupus, hun er frøken evigglad, hun vimser rundt og elsker at hente/bringe, hun er bare en fantastisk mild og ekstrem kærlig pige, hun slægter også sin mor Micki på, med at hun gerne vil bestemme det hele, pt., får hun også lov at alle de "voksne", glæder mig helt vildt til at se hvad hun udvikler sig til, jeg har høje forventninger til hende.

SUNDHEDSSTATUS:

HD: A

AD: O

PRA1: FRI

PRA2: FRI

PRADNA: FRI

ICT: CARRIER


Lillemosegaards A perfect Lady

Dejlige Ellie er kommet hjem til os igen, hun er efter Micki og Santos, en super skøn, glad, kærlig og mild pige, hun slægter sin mor på, vil gøre alt for at behage os, men samtidig også en bestemt pige, som gerne vil være medbestemmende på gården laughsmiley, jeg glæder mig helt vildt til at bruge hende i avlen, jeg er sikker på at det bliver helt fantastiske hvalpe efter hende og bøf.

SUNDHEDSSTATUS:

HD: A

AD: O

PRA1: FRI

PRA2: FRI

PRADNA: FRI

ØJNE: FRI

ICT: EFFECTED ( men far til hvalpene er testet fri, så ingen hvalpe vil kunne få ICT )


Hvem er vi?

Vi bor på landet lidt uden for Billund, vi er et lille familieopdræt med 1-2 kuld om året, min mand Brian er selvstændig bilhandler, har forretning herhjemme, så han er stort set hjemme hele dagen, jeg selv arbejder på kontor og når jeg ikke er på job, går tiden med vores hunde og vores barnebarn.

Hundene bor i deres egen bygning, da jeg går ekstrem meget op i deres sundhed og de har bedst af at gå ude så meget som muligt, uanset vind og vejr,det styrker deres muskler og immunforsvar, inden for heste sporten hedder det løs drift, det vil sige store bokse og store løbegårde, de er i kennelen mens jeg er på arbejde og om natten.

Når jeg kommer hjem, går de naturligvis ude sammen med os, døren indtil huset er aldrig lukket for dem, de kan gå ud og ind som det passer dem, de bestemmer selv om de vil ligge inde i huset eller ude i haven.

Jeg er meget hys med hvad de får at spise, de får kvalitetsfoder, tilskud af vitaminer, hvidløg, olier og andet som styrker deres krop og pels.

Jeg avler kun på hunde som er fri for HD ( hofteledsdysplasi ), fri for AD ( albuedysplasi ), fri for arvelige øjensygdomme, de er alle PRA1 og PRA2 frie, ingen af mine hvalpe vil kunne udvikle ICT ( skæl ), da begge forældre vil være gentestet.

De skal have ikke mindre end et fantastisk sind for at blive brugt i avlen og dette går jeg IKKE på kompromis med!

Hos mig er alle hunde ude og tonse rundt på markerne hver dag, de bliver dejlige trætte og BESKIDTE, vi vasker kun når vi skal på udstillinger, ellers får de lov til at være hund i naturen :-D.

Hos mig er der evighedsrådgivning, jeg er altid tilrådighed ved spørgsmål, hjælp osv.

Og skulle man stå i den ulykkelige situation at man ikke længere kan have sin hvalp/hund, er jeg altid klar til at hjælpe med at finde en ny familie.

Jeg vil rigtig gerne have lov til at følge mine hvalpe/hunde i hele deres levetid og skulle man have behov for pasning, står jeg også gerne til rådighed, jeg elsker at få mine "børn" hjem på ferie og de nyder at komme hjem og lege med familien.

Alle mine hunde er vant til små børn, de elsker når vores Barnebarn Benjamin på 1 år, er med farmor over og lege, kaste bold osv., halerne kører og Benjamin får en masse våde hunde kys :-D :-D.

Vi går lidt på udstillinger, men det er primært super kærlige, rolige og afbalancerede familiehunde jeg opdrætter.

 

 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk