HVALPE TIL SALG

Hvalpene sælges med DKK stamtavle, sundhedsbog, 1. vaccine, chip, registreret i hunderegister, foder til de første par uger, godbidder, tæppe, bamse og eller et stykke legetøj.  

Micki, Ibi og Santos er alle bærer af ICT/skæl genet, så der er en lille risiko for at et par hvalpe kan få skæl, ICT er dog kun rent kosmetisk og har INGEN betydning for hunden.

Hvalpe efter Odin, vil ikke kunne udvikle ICT, da han er testet fri.

ICT, betyder skæl, som ses ved flager i pelsen, men med god kvalitets foder, ekstra tilskud af omega 3,6 og 9, samt en ekstra børsning, bør kunne holde det nede/væk, det ses mest, når de har været i bad og ved fældning.

Der følger en mappe med, med lidt oplysninger om at få en hvalp i huset.

Der er evighedsrådgivning, jeg står altid klar med gode råde og vejledning.

Og jeg vil meget gerne have lov til at følge mine hvalpe, resten af deres liv, i form af hilsner, billeder og/eller besøg.

Skulle der opstå behov for pasning, siger jeg meget meget sjældent nej til mine børn :-D.

Hvalpene her på gården, sover over i kennelen sammen med de andre, i dagtimerne suser de rundt sammen med de andre hunde i rø... af mig og de andre 2-benede, de er vant til at lege ude, UANSET vejr, her pakkes der ikke ind, en sund og glad hvalp, skal da se ud som Ibi og Micki på billedet :-D.

Hvalpene vil være vant til at suse ud og ind af huset, så de bliver vendt til diverse dagligdags ting som foregår inde som ude, de vil være vant til at gå i snor, se traktorer, flyvemaskiner, diverse vildt, køre i bil ( i bur ), alle mine hunde er og bliver lydtrænet med diverse lydbånd.

De er alle rigtig godt socialiseret og utrolige velafbalancerede.

   

_______________________________________________________________________-

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •