Lalledrengen og HANS bold 🤪

Twinkel of Joy Hopefull Hunter

SIMBA ER UNGHUNDE CHAMPION, DANSK CHAMPION, INTERNATIONAL CHAMPION OG SKANDINAVISK CHAMPION I DDH

AVLSGODKENDT I DKK

 

Eller Simba i daglig tale.

Simba købte jeg da han var 8 mdr., en rigtig flot lalleglad dreng, med charme, selvtillid og lækkert hår :-), han er med DKK stamtavle.

Han er simpelthen jordens gladeste lalledreng, ekstrem mild, utrolig kærlig og en kæmpe tøse dreng :-D

Simba har Icthyosis, hvilke nogle af hans afkom også kan udvikle, Icthyosis betyder store skæl, og for hunden har det intet at sige, det er nok mere os som ser det, da de "drysser".

__________________________________________________________________________________

Jeg har gået og trænet med ham i ca. 1 mdr., og så den 7/10-12 kom den store prøve, vi tog til udstilling i Ejstrupholm, en avlsudstilling, så meget stod på spil... men Simbadrengen charmerede sig igennem det hele, han smagte lidt på alle folk som gik forbi inkl. dommeren i ringen, ( han har en vane med at "bide" omkring håndledet, ikke hårdt, bare lige munden/gebisset omkring, mums det smager 🙂)

Simba fik ærespræmie, certifikat, rigtig flotte kommentarer af dommeren, ligeledes blev vi nr. 2 i den store BIS runde hvor det er alle mod alle.

 

Og d. 20/10-12 var vi igen til udstilling, denne gang i Egtved, og igen charmerede lalledrengen sig igennem det hele, og denne gang vandt vi alt også den store BIS runde :-)

Lørdag d. 9/03-13 skal vi på udstilling i Nr. Aaby på Fyn og får vi igen cert. er den unge mand kåret som ung-hunde champion :-)